fredag den 2. september 2011

Efterår


Jeg kan virkelig godt mærke, at efteråret er på vej. Faktisk vil jeg gå så langt som til at sige, at det er her. Det var specielt tydeligt i går, da jeg fik fri fra arbejde. Solen skinnede, men det var på den der helt særlige 'tidligt efterår'-måde. Luften var lidt kølig, men klar og frisk.

Følelsen fortsatte, da jeg ved 23-tiden var på vej hjem fra filmaften med en bunke nuværende og tidligere kolleger. Mørket, duftene, lydene og luften. Det er bare efterår. Måske hjalp det også, at der kørte en knallert forbi mig, der efterlod en duft af benzin, som straks bragte minder frem fra efteråret i 1.g, hvor jeg susede ret meget rundt bag på sådan en. Det er utroligt, hvad lugte kan gøre!

Jeg elsker efterår. Jeg synes helt sikkert som alle andre, at sommeren har været alt for kort og i det hele taget aldrig kom ordentligt i gang, men derfor nyder jeg faktisk alligevel vejret. Det betyder hygge i sofaen, stearinlys og lag-på-lag tøj med en milliard tørklæder og læderjakker. Mmm... Jeg klager ikke!

Meeeen jeg glæder mig nu alligevel stadig til et lille sidste skud sol og varme.:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar