tirsdag den 23. oktober 2012

Which one?

Jeg har købt sådan et gavekort fra marchémarché til Adax, og nu er spørgsmålet så, hvad jeg skal købe. Det skal helt sikkert være fra Stine Goya for Adax, men der er jo meget at vælge mellem!

Jeg kunne selvfølgelig købe den fine clutch. Den er super lækker - men jeg er bare ikke rigtig clutchbruger. Jeg går ikke så meget ud længere - og når jeg gør, er det til koncerter, og så vil jeg gerne have begge hænder fri!

Derfor bliver det nok denne fede taske, som har plads til noget mere. Meeeeget praktisk - men det giver altså god mening. Den koster godt nok så lige 2000,- oveni gavekortet, men jeg har fortjent det.;-)

Spørgsmålet er så bare - hvilken farve! Argh, det er altså ikke nemt! Sort har jeg så meget af, men det er jo klassisk, og det er vigtigt, når man køber noget så dyrt, synes jeg! Den røde er virkelig lækker og er nok den, jeg hælder mest til lige nu - men den grå er godt nok også fin.Svære, svære valg...:-)

5 kommentarer:

 1. Den røde! Den er virkelig fin! Men nu er jeg også stor fan af røde eller grønne tasker.

  SvarSlet
 2. Køb den store grå, den er så fed! :-)

  SvarSlet
 3. Er klart mest til den sorte, den går til alt :)

  Har en lille giveaway, hvis du er interesseret:
  http://www.nataschacoester.dk/2012/12/2-advent-giveaway-zol.html

  SvarSlet
 4. Jeg kommer heller aldrig til at bruge clutch, selvom jeg synes det er så fint og piget - er vist for praktisk anlagt og skal have en stor taske, til alt mit grej (;
  Den store sorte taske er nu ellers rå!

  - Anne

  SvarSlet
 5. Tak for jeres input!:) Jeg endte faktisk med at købe clutchen - den store taske virkede alligevel lidt kluntet, da jeg så den i en butik, og så kunne jeg alligevel heller ikke få mig selv til at lægge så mange penge lige nu. Men clutchen har selvfølgelig endnu ikke været i brug, så helt klogt var det måske alligevel ikke...

  /Caroline

  SvarSlet