lørdag den 8. juni 2013

Rock 'n roll, baby!

Jeg har efterhånden sagt det nogle gange. At NU er det slut med at gå ud. At NU er jeg for tyk og besværet, og NU må jeg blive hjemme og samle energi til fødslen. Men så bliver det kedeligt. Så bliver jeg rastløs og lettere sindssyg, og så må der altså ske noget alligevel.

Derfor hankede jeg op i manden i går, og så tog vi til SuperCharger-koncert på Beta. Og det var så fedt! Det var virkelig lige, hvad jeg trængte til. En dejlig sommeraften, manden i hånden, masser af godt selskab og god musik. Jeg blev luftet, og jeg elskede det. Jeg er ret træt i dag, men det var det hele værd. Jeg var mig, og jeg trængte til det.

Jeg er dog godt klar over, at jeg også er ekstremt heldig. Tænk at være i stand til at tage til rockkoncert 13 dage før termin uden problemer. Jeg priser mig virkelig lykkelig for det samarbejde, min krop og jeg har haft gang i under denne graviditet! Vi er helt klart gode venner.

Mit største problem var at finde noget tøj, som jeg kunne føle mig godt tilpas i. Det er altså blevet svært nu. Men hupti vupti - ud af skabet fløj en gammel leopardkjole, og den fungerede ganske fint (billede af kjolen uden mave kan forresten ses her). Jeg så faktisk rigtig godt ud, hvis jeg selv skal se det. Nå ja, og hvad man ikke kan se på billedet er, at den blev parret med mine nye favoritsko - nemlig sandalerne fra Koné. Jeps, jeg kunne ikke lade være - og jeg har ikke fortrudt ét sekund. De er så fine og så lækre at gå i. De er det hele værd.

38+1

Til de nysgerrige, så kan den nye SuperCharger-video ses her. Jeg kan desværre ikke finde ud af at få den ind på bloggen, når den ikke er på YouTube - men den er altså et klik værd. :)

2 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 2. Aiiiiii dit billede vækker gode minder, for lige præcis den kjole havde jeg også, da jeg var gravid.
  Sjovt som en mave kan blive koloenorm stor :0)
  Jeg stylede min kjole med et andet armbånd i stedet for,hvorpå jeg havde et vedhæng med 3 hjerter, som symbol på mine tre børn.
  https://www.perlenodense.dk/waxing-poetic-bundled-by-love-with-3-hearts-silver-brass.html

  SvarSlet