søndag den 27. september 2009

Ny start

Så tog jeg mig endelig sammen. Efter længere tids overvejelser om skabelsen af en ny blog er dette blevet resultatet. Skabt gennem alkoholtåger og frustrationer klokken alt for sent om natten, fordi der var en masse jeg havde brug for at komme ud med. Nu er det dagen derpå og jeg har egentlig ikke lyst til at dele det alligevel. Men bloggen er stadig kommet for at blive.

Jeg er lidt spændt på, om jeg kan finde balancen for denne blog. Er den anonym eller er den ikke? Kan jeg skrive ærligt om tingene eller kommer jeg til at censurere mig selv? Jeg ved det ikke, men det finder jeg vel ud af med tiden. Det er i hvert fald et forsøg værd.

Come what may.

2 kommentarer:

  1. Jeg glæder mig til at læse med, fordi du har så meget at byde på som person. Men bare pas på, du er jo ikk helt anonym. Og skøre kvindemennesker har fantastiske evner til at finde frem. Anywho, knock yourself out kid, og tak fordi du deler ud af dit syn på verden.
    VD

    SvarSlet
  2. Det har du ret i og det er jeg også ganske bevidst omkring. Men jeg må vel tage det som det kommer. Er glad for at du er fulgt med herover som læser.:)

    SvarSlet