fredag den 15. juli 2011

Store ændringer

Jeg ved godt, at jeg ikke har opdateret denne blog i evigheder, men der er sket så mange ting i mit liv, at jeg hverken har haft tid, lyst eller overskud til det. Jeg har bare levet.

Jeg kan dog nævne, at de seneste par måneder er gået med:
 • at bruge så meget tid som muligt sammen med den nyligt fundne hippie i mit liv.
 • at finde og købe ny lejlighed, som overtages om to uger!!
 • at være på 5½ uges ferie fra jobbet, fordelt på en uge på festival og fire uger i USA
 • at leve livet...
Så ja. Livet er smukt, og det er det vigtigste.

Jeg ved ikke helt, hvad der sker med denne blog fremover, så indtil videre fortsætter stilheden nok.  

Skal det være en modeblog?
Nah, det duer jeg ikke til. Jeg går ikke nok op i det, og der er så mange andre, der gør det bedre.  

Skal det være en personlig blog? 
Jeg ville egentlig gerne, men desværre er der for mange mennesker derude, der vil mig det ondt og som misbruger al information, de kan finde ud af om mig. Så det går nok heller ikke.

Hvad skal det så være?
Beats me. Nogen gode forslag?

Indtil videre sker der, hvad der sker, og så er det sådan. Jeg savner at skrive, men så alligevel ikke. Åhh, hej forvirring!

Jeg glæder mig nu mest af alt til min nye lejlighed. At male, flytte, indrette, leve. Det bliver fantastisk.

God sommer til alle og beklager mine usammenhængende ramblinger. Jeg kunne bare ikke holde ud at se på det nittefad (som jeg i øvrigt ikke købte...) som det seneste indlæg længere.

6 kommentarer:

 1. Du skal da skrive præcis hvad du har lyst til Caro!:) Lad ikke nogen idioter stå i vejen for dig på den måde. Har du fået nogle angreb herinde, siden du tror der er folk der vil dig noget ondt og vil misbruge det du skriver herinde?

  SvarSlet
 2. Jeg har fået nogle fuldstændigt absurde angreb på Formspring, og nogle af dem er kommet med hentydninger til ting, jeg har skrevet på min blog. Derfor er jeg lidt forsigtig med mine ord.

  SvarSlet
 3. Men du har intet at skjule? Hvad skulle de kunne bruge mod dig? At du er lykkelig, og skriver om oplevelser du har, tvivler jeg på de kan få så meget ud af. Det ville være synd hvis du skulle "være i fængsel" og ikke kunne gøre hvad du har lyst til på grund af dem.:)Er der nogen der har generet dig herinde?

  SvarSlet
 4. Nogle mennesker kan dreje alt til noget ondskabsfuldt - tro mig! Men du har selvfølgelig ret, det bør ikke begrænse mig. Jeg er bare træt af at se på negativitet, det tager lidt lysten fra mig.

  Jeg har aldrig oplevet noget negativt herinde.:)

  SvarSlet
 5. Det er trist og ærgerligt, for jeg har altid godt kunne lide din skrivestil og blogs. Men det er jo dit valg at trække dig tilbage, held og lykke i fremtiden, håber ikke du kommer til at opleve mere chikane hverken på eller udenfor nettet.:)

  SvarSlet
 6. Tak for de fine ord! Jeg har nu ikke tænkt mig at bloggen skal dø helt. Dertil elsker jeg for meget at skrive. Jeg skal bare liiige finde lysten igen og en form, der virker.

  SvarSlet