onsdag den 19. oktober 2011

Mere vil have mere...

Åh, for helvedet. Hvad hjælper det at være fornuftig og tænke økonomisk, når man køber noget nyt - for så bagefter at gå og drømme om det dyre også??

I mandags bestilte jeg et armbånd fra ByBiehl med to af Camilles smukke charms. Jeg har ellers aldrig fundet Charlotte Biehls armbånd specielt tiltalende ud fra billeder, men de blev ved med at rumstere i mit hoved, og et eller andet sagde mig, at det ville være noget helt andet in real life, så jeg tog chancen.


Jeg valgte "Dark Side of the Moon" og  "When Lightening Strikes", som tiltalte mig i al deres enkelthed - og som samtidig havde en pris, der var til at betale uden, at bankkontoen begyndte at skrige.


Allerede i går lå armbåndet så i postkassen - og det er bare så smukt. Jeg er helt skudt i det. Som forventet er det noget helt andet i virkeligheden, og det er bare så meget mig. Jeg forudser, at det kommer til at bo fast på mit håndled.

Nu er problemet så bare, at jeg vil have mere. Nærmere betegnet "Memento Mori Glam". Og det giver bare overhovedet ingen mening i forhold til, hvor mange penge jeg plejer at være villig til at bruge på smykker, hvor mange penge jeg har brugt på det seneste på vinterfrakke og lignende og hvad jeg burde bruge mine penge på. Jeg mangler jo for fanden en sofa og et fjernsyn!

Men åhh... Det vil være så smukt sammen med de to andre...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar