tirsdag den 31. januar 2012

Udsalgsfælde

Jeg har ellers været SÅ god til ikke at shoppe i denne måned, men nu røg jeg alligevel i udsalgsfælden. Jeg kom til at ryge ind på Asos, og vupti, så røg der tre ting med hjem! Jeg er nu ret glad, for sweateren fra Iro var altså sat ned fra 225£ til 82£ - det synes jeg er ægte udsalg! Tanktoppen fra Gestuz kostede kun 20£ og t-shirten 13£, så det er lige til at overkomme.

 T-shirt // Asos

 Top // Gestuz

Sweater // Iro

Udover disse køb afventer jeg tre puder fra Etsy, nemlig påfuglen og to C'er, og så røg jeg også på denne hair cuff. Den fra H&M er både billigere og pænere, men jeg kan lige så godt indse, at jeg ikke har tid til at rende rundt og lede efter den. Så kompromis, it is.

Konklusionen er vist, at jeg er forfærdelig dårlig til at lade være med at bruge penge. Til gengæld er jeg begyndt at lave madplan for ugen og købe alt ind på én gang, og det sparer altså nogle penge! Nå ja, og så har jeg solgt tøj og sko for 600 kr. - så det er jo slet ikke så galt i sidste ende...;-)

7 kommentarer:

 1. Jeg kan rigtig godt lide looket på det første billede :)

  stylebyjosephine.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ja, det er ret fint. Måske man skulle skaffe et par røde bukser.:)

  SvarSlet
 3. Welcome to my world.. Haha.. Jeg kan ikke lade være, men jeg kunne også bare lade være med at gå ind på webshops og blive fristet ;) Har du deltaget i min giveaway? :)

  SvarSlet
 4. Man skal jo liiiige kigge...;) Og selv hvis man kan holde sig væk, så hjælper det jo ikke noget, når man bliver fristet af andre bloggere!

  Nej, den har jeg ikke set, men jeg vil da fluks tjekke.:)

  SvarSlet
 5. Er vild med det første ;)

  SvarSlet
 6. The Asos t-shirt is so cute!

  You have a very interesting blog! I like this a lot! <3

  curiousnoora.blogspot.com

  SvarSlet