mandag den 13. august 2012

Smukfest 2012

Så er jeg hjemme igen efter en skøn Skanderborg Festival. Wow, altså. Det var SÅ hyggeligt og så sjovt. Menneskene var dejlige, festivalen hyggelig, musikken god og vejret var jo vidunderligt. Det var mildest talt noget andet end mit sidste forsøg i 2009, hvor jeg tog hjem efter halvanden dag, fordi alt var gennemblødt...

Musikmæssigt er jeg helt klart mere til Roskilde Festival; det var virkelig syret at være på festival og så have perioder på 5-6 timer, hvor der ikke lige var noget musik, man gad at se! Men for det sociale aspekt er Skanderborg Festival perfekt. Jeg nød i hvert fald hvert sekund - ikke engang det, at vores luftmadras punkterede torsdag, så vi endte med at sove direkte på jorden i tre nætter, slog mig ud.

Vi var jo faktisk kun af sted, fordi min hippie skulle spille. Sammen med Tue West og deres fælles band Jaruni, Moura and Wesko, spillede han torsdag eftermiddag på Rytmehans - og det gik SÅ godt. Det var altså en fantastisk koncert! Der kom rimelig mange mennesker, og både publikum og bandet hyggede sig. Det var til at blive helt høj på. De efterfølgende dage var der også en del mennesker, der stoppede min kæreste for at sige til ham, at deres koncert havde været årets højdepunkt. Det var fedt.:-) Min kæreste tager det meget ydmygt - jeg er personligt pavestolt! Men det var altså også godt.

I øvrigt - stor tak og respekt til Skanderborg Festival for deres evner udi bandcare. Det er ikke fordi, jeg har oplevet mange versioner af det, for så ofte er jeg heller ikke med hippien ude at spille - men det var altså virkelig en god oplevelse. Folkene bag scenen var bare så søde og hjælpsomme, og at få stillet et fint rum til rådighed, få champagne serveret efter koncerten og ellers blive trakteret med en lækker middag med god mad og rigtig god rødvin - det var altså luksus. Det (og festivalen i det hele taget) var virkelig nede på jorden på den mest behagelige måde.

Det bliver kun til lidt Instagram-billeder, for generelt prøvede jeg at spare på telefonens batteri og fik derfor ikke taget særligt mange billeder. Men lidt har også ret.:-)

 På plads og klar pirat!

 En moody hippie foran Happy Hippie

 Tue West feat. Jaruni, Moura and Wesko

 My big screen boyfriend!:-)

 Tue West feat. Jaruni, Moura and Wesko

 After-show bobler

 Glade, fulde mennesker til Blur

 Det var dét, der skete!

 Dagen derpå...

Recovery
 Klar til hjemrejse

3 kommentarer:

 1. Gid det var mig, der havde været afsted. Det ser lækkert ud. Kig evt. forbi mig også, så ville jeg blive glad.

  http://www.ditteshoppingestrup.dk/

  SvarSlet
 2. Husk dette på din næste festival:

  https://katrineanderson.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. øh...denne http://morefews.dk/huskelisten-perfekt-smukfest-festival/

   Slet