søndag den 23. december 2012

Et kedeligt Wang-eventyr

Tilbage i marts købte jeg endelig drømmetasken. Jeg havde drømt om den i et stykke tid og endelig skulle det være. Jeg købte den i Nué på Frederiksberg og havde det egentlig rigtig godt med at støtte en lokal butik i stedet for at købe på nettet.

Desværre levede den slet ikke op til mine drømme...  Jo, smuk og lækker var den, men meget hurtigt blev kæden og lynlåsene misfarvede - de blev helt lyserøde, fordi den sølvfarvede belægning blev slidt af. Og ærligt talt - på en taske til den forkerte side af 5.000 kr er det simpelthen for dårligt! Så jeg måtte til Nué og klage. De var heldigvis rigtig søde og enige med mig, og der blev oprettet en reklamation på den.

Herefter viste firmaet Alexander Wang sig så fra den grimmeste side. De nægtede at hjælpe - de mente, at det var en gammel model, der var blevet solgt, og derfor var det ikke deres problem. Jeg kunne forstå på Nué, at de kæmpede en hård kamp med dem, men til sidst måtte give op. Alexander Wang ville ikke blandes ind i det. Så mit fine forsøg på at støtte en lokal butik endte i stedet med, at jeg nu havde et krav mod dem på 5.700 kr! Ikke fedt for nogen af os...

Jeg fik derfor tilbudt en helt ny Brenda - sjovt nok har Alexander Wang nemlig ændret lidt på modellen og særligt ændret deres hardware, så lynlåsene er blevet i en bedre kvalitet. Det siger måske lidt om det hele...

Problemet er så bare, at de også har ændret minimalt på designet. Der er kommet to lynlåse i toppen nu, og detaljen med ruskind på de øverste lommer, er blevet fjernet. Det hele er nu læder. Og jeg synes ikke, at det er lige så fedt! Jeg ved godt, at det er en lille bitte detalje, men det ærgrer mig bare så voldsomt. Det er så mange penge at have brugt, og så er jeg bare ikke glad for den. Hele oplevelsen med Alexander Wang har nok også lagt en dæmper på det hele.

Men hvad gør jeg? Jeg står nu med en brand new Brenda i sort, som jeg ikke er 100% glad for. Skal jeg bide det i mig og begynde at bruge den og se, om ikke jeg bliver glad for den alligevel, når den får det lækre, slidte look i læderet? Eller skal jeg forsøge at sælge den, mens den endnu er ubrugt? Vil folk overhovedet give tæt-på-nypris for en taske, der købes af en privat? Jeg har kvittering, mærket sidder i og alting - jeg kan bare ikke returnere den og selv få pengene igen den vej.

Jeg kan ikke finde ud af, hvad jeg skal gøre. Det er en rigtig ærgerlig sag, og det bliver ikke bedre af, at jeg nu med baby-på-vej føler, at jeg virkelig kunne have brugt de 5.700 kr. bedre!


3 kommentarer:

 1. Den er ellers mega fed, men det er virkelig mange penge!

  / WWW.FASHIONBYSTERUP.DK

  SvarSlet
 2. Enig, den er virkelig fed :)

  SvarSlet
 3. Jeg har taget den i brug nu, og er heldigvis blevet lykkelig for den igen. Så må penge være penge. :)

  SvarSlet