mandag den 1. marts 2010

Stockholm pt. II

Så er jeg hjemme igen fra Stockholm. Det var som forventet en helt fantastisk fed weekend. Mig alene på eventyr. Hele lørdagen gik med arbejde (selv om det ikke føltes som sådan...) og kulminerede i en lækker middag på hotellet sammen med Tobi, den svenske repræsentant og to-tre andre journalister og så et par øl og et enkelt hvidløgsshot på Bröderna Olssons, der lå lige i nærheden. Den første til at falde fra var selvfølgelig Tobi himself (faktisk allerede inden turen videre på bar...), men allerede ved midnatstid måtte jeg også give op. Jeg havde simpelthen en dundrende hovedpine. Jeg tror, at det var kombinationen af at have været oppe klokken fem, at have drukket øl fra klokken et og så ellers have været ekstremt spændt, der got the best of me. Men det var vel også okay. Det var i hvert fald luksus bare at trisse tilbage til hotellet, gå op på mit helt fine værelse og så bare sove sove.

Næste dag spiste jeg lækker morgenmad og tjekkede så ud af hotellet klokken tolv sharp. Man skal jo udnytte sådan et hotelværelse til fulde!:) Derefter gik jeg ud for at lege turist og tog T-banen til Gamla Stan og gik på opdagelse. Jeg fik drukket en rigtig god café latte på en lille café og fik set Kungliga Slottet. Bagefter fulgte jeg egentlig bare strømmen og endte inde omkring T-Centralen. Jeg kiggede på et par butikker, men var egentlig ikke i humør til den store shopping, så det var helt perfekt, da jeg pludselig fik en sms fra E. Han havde haft for mange tømmermænd aftenen før til at møde mig, men nu spurgte han, om vi skulle nå at ses inden jeg skulle flyve hjem. Helt sikkert! Så afsted med den blå T-bane og ud til endestationen, hvor han hentede mig. Vi gik i Lidl og købte ind og så ellers bare hjem til ham, hvor han lavede mad og spillede deres nye plade for mig. Det ER altså luksus, når andre laver mad til én, det kunne jeg godt blive forvænt med. Da maden var færdig, spiste vi den, mens vi så Seinfeld og bare snakkede. Det var helt vildt hyggeligt. Jeg havde slet ikke lyst til at tage af sted derfra, men der var lige et fly, der skulle nåes. Så til sidst kunne jeg ikke trække den længere og kom ud i en taxi og så af sted til Arlanda.

At jeg så endte med at melde mig frivilligt til at tage et fly en time senere, fordi det andet fly var overbooked, er så bare en smule ironisk... Men hvad gør man ikke for en voucher på 150 euros? Plus det føltes som dagens gode gerning.:)

Dejlig weekend, men desværre alt for kort. Næste gang må jeg have længere tid deroppe. E har lovet at vise mig alle turistattraktionerne, og det vil jeg hænge ham op på!

2 kommentarer:

  1. Det lyder som om det har været en kanon fed tur :D jeg holder stadig på vi skal en forlænget weekend til London snareligt !

    SvarSlet
  2. Det var en rigtig god tur! Men ja, London baby!:D Bare sig til.

    SvarSlet