mandag den 14. februar 2011

Det der med tasker...

Jeg er af en eller anden mærkelig grund overhovedet ikke taskemenneske - men ikke desto mindre måtte denne her fra Christian Louboutin godt komme hjem og bo hos mig. Den er jo suuuuper fed!


Kun €1,195, what a bargain. Eller... Oh well, hvis jeg nu har en hemmelig og rig beundrer derude, så er der hermed givet et hint til en fantastisk Valentine's gave. Eller bare gave i det hele taget, hvis han nu er med på "Valentine's Day er bare SÅ over-rated, amerikansk og ulækkert"-holdet. Personligt er eksistensen af denne dag ikke noget, jeg hidser mig op over - hverken på den ene eller anden måde.

3 kommentarer:

  1. Er du på det hold nu? Jeg forstår slet slet ikke i der har noget imod denne dejlige dag...jeg blev total forkælet af kæresten lige fra jeg stod op, med morgenmad på sengen, og vi havde begge planlagt en fridag sammen forinden, hvor vi fik massagebehandlinger, lerindpakning m. champagne, chokolade og jordbær på en salon, og derefter spiste vi en lækker middag ude og gik derefter hjem og hyggede os, det der var tilbage af dagen...Og selvfølgelig er det ikke kun valentinsdag man skal vise hinanden hvad vi betyder for hinanden, men Valentin er bare endnu en anledning til at gøre noget for hinanden. Og jeg bliver lidt irriteret når jeg hører alle singlerne derude, der prøve at prikke luften ud af (valentins)ballonen for alle os andre, ved at sige at det er opreklameret, amerikansk osv. Det siger i jo kun fordi i er singler ikke? Hvem ville takke nej til en dag som jeg lige har haft?

    SvarSlet
  2. Du læser jo slet ikke, hvad jeg skriver? Min pointe er netop, at jeg hverken elsker eller hader dagen. Jeg forstår på ingen måder dem, der gider bruge energi på at være aktivt imod Valentine's Day. Altså, det er en dag, der fejrer kærligheden - hvad galt er der i det? Man kan jo bare selv vælge ikke at gøre den kommerciel. Men samtidig er jeg heller ikke fanatisk omkring dagen. Jo, din dag lyder da hyggelig (omend en smule for opstyltet for min smag, men det er jo, hvad det er...), men hvis en fremtidig kæreste viste sig at være imod dagens koncept, så kan jeg godt leve uden. Og det er præcis det, jeg skriver - hverken mere eller mindre.

    SvarSlet
  3. Okay, nu har jeg set på mit indlæg igen, og man kan måske godt læse sætningen "... hvis han nu er med på "Valentine's Day er bare SÅ over-rated, amerikansk og ulækkert"-holdet." som, at jeg selv er på det hold. Sådan var det ikke ment - det var en hentydning til den store horde af Valentine's-hadere derude.:)

    SvarSlet