onsdag den 9. februar 2011

London-køb

Jeg ville stadig helst tage mine egne billeder af mine køb fra London, men tiden er bare ikke til det. Jeg er endelig blevet nogenlunde rask igen (kun sporadiske mavekramper tilbage, men de er til gengæld også bad ass...) og er på job, men sådan et par dage på langs har totalt forskudt min tidsplan. Nu kan jeg ikke vente længere, så derfor bliver det Google'de billeder. Tilgiv mig...

Efter laaaaang tids sukken og en enkelt Londontur, hvor jeg alligevel ikke kunne få mig selv til at bruge pengene, kom dette her nemlig med hjem:


Det er så ubeskriveligt flot, og jeg ELSKER det! Ekstravagant og alt det der - men mit.

For at det ikke skal være løgn, så var det ikke det eneste McQueen, der kom med hjem. Jeg havde jo savlet over ringen på Net-A-Porter, men kunne simpelthen ikke få mig selv til at give 30£ i shipping. Derfor var min lykke gjort, da jeg fandt denne:

 

Farverne er SÅ meget mere mig, og den bor nu nærmest fast på min pegefinger - også mens jeg var syg.

Endelig fandt jeg denne blazer i Zara. Jeg har ledt efter en pæn blazer i den rigtige længde, med de rigtige knapper og de rigtige skuldre i over et år, og faldt faktisk over denne i Zara i Stockholm i december. Den var lige i øjet - men et nummer for stor. Da den så hang i London i medium, skulle den selvfølgelig med hjem! Faktisk købte min veninde den samme - godt vi ikke arbejder sammen længere...


Jeg har alle tre ting på på arbejde i dag, og jeg føler mig så repræsentativ og stilet - og samtidig utrolig meget som MIG. Mission accomplished.

Kan man i øvrigt fornemme, at jeg er blevet ret glad for det der med et strejf af rødt? I love it! Røde negle og røde læber til - og så de der sko, som jeg stadig ikke har fundet et sted, hvor de shipper til Danmark. Så havde det været lige i øjet!

3 kommentarer:

  1. Lækkert med Mcqueen tingene. Jeg skal selv til London næste uge og har kig på tørklædet og ringen. Så du tilfældigvis om de stadig har tørklædet i sort/pink?

    SvarSlet
  2. Jeg så det ikke - og jeg kiggede på tørklæder i både Harvey Nichols og Selfridge. Så chancen er nok desværre ret lille... Men der er mange andre flotte!:)

    SvarSlet
  3. Ja, jeg tænkte det nok. Men mon ikke der skulle være et andet jeg også vil have:-) Glæder mig i hvert fald til at få et!

    SvarSlet