tirsdag den 20. marts 2012

Drømmetasken

Så kunne jeg ikke trække den længere. I seks måneder har jeg drømt om denne taske, men økonomien skulle bare lige være med. I dag fik jeg så sat 2500 kr ind som feriepenge - og så føltes det lige pludselig som om, at der ikke var så meget tilbage, før tasken var min. Jeg mener - fødselsdag i søndags, nyt job der skal fejres, medfølgende lønforhøjelse... Ork, undskyldninger er der rigeligt af! Men i hvert fald - pludselig hang den og lokkede i nué, og så kom jeg altså til at købe den med hjem.

Jeg er lidt rystet - har aldrig brugt så mange penge på en taske - men jeg er også vildt lykkelig.:) Hvem siger, at money can't buy happiness? Lige nu kan de i hvert fald!

7 kommentarer:

 1. Ja, det er også bare med at gøre det, når pengene er at finde på kontoen :)

  - Kig gerne forbi & deltag i en lækker konkurrence

  www.itsmypassions.dk

  SvarSlet
 2. Den er bare så fin. Jeg drømmer videre. Kig evt. forbi mig også.

  http://ditteshoppingestrup.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Hvor er den lækker! Den skal du helt sikkert nok komme til at bruge så meget at de mange penge kan retfærdiggøres ;-)

  SvarSlet
 4. Helt sikkert! Jeg har indtil videre kun ladet den blive hjemme én gang, siden jeg købte den, så den er allerede godt på vej mod retfærdiggørelse.:-)

  SvarSlet
 5. Ååååh, hvor er den bare fantastisk. Jeg går også og drømmer om den, men det gør min SU desværre bare ikke. Stort tillykke med den!!

  /Stine

  SvarSlet
 6. wauw, kan mærke jalouxien bludse på, hæhæ. Den er simpelthen så lækker ! :-)
  Birdy's
  http://laerkehs.blogspot.com/

  SvarSlet