søndag den 25. august 2013

Til barnedåb

I dag var vi til barnedåb hos min gode veninde, hvis datter skulle døbes. Vi er tre veninder, som alle har fået vores første barn inden for en periode på to måneder. Det var så hyggeligt at være gravide samtidig, og det er endnu mere hyggeligt at være på barsel samtidig. Jeg glæder mig virkelig til, at børnene begynder at få glæde af hinanden.


Jeg var hoppet i en kjole fra Oasis, som blev købt ud fra kravet om, at den skulle være ammevenlig, men som jeg også er blevet generelt helt vild med. Den er vildt lækker at have på, og så går man jo aldrig galt med leoprint.;) Derudover havde jeg wedgesandaler fra UGG på, som dog hurtigt blev udskiftet med flade sandaler - det er altid svært at løbe efter bussen med en barnevogn, og det bliver ikke nemmere af, at man har høje hæle på! Needless to say missede vi bussen, og jeg nåede kun lige akkurat gudstjenesten.

Min læderjakke fra Samsøe kom også på, men den røg af, da billedet var taget. Det var jo alt for lækkert vejr i dag!

Tordenbaby klarede det fint - han (og far) slap for kirken, da han sov lur og derfor blev trillet rundt. Senere var han vågen til at hygge i haven, og først da vi skulle hjem, slog overtrætheden ind. Men med en masse gange "Hør den lille stær" i bussen, lykkedes det at få ham til at falde til ro og få ham hjem, og nu ligger han og hygger i sin slyngevugge. Dejlig søndag!

2 kommentarer:

 1. Hvor er kjolen fin, faldt for første gang over Oasismærket her i sommer - synes alt de laver er så mega fint.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Jeg har godt nok kun en anden kjole derfra, men jeg stopper tit en ekstra gang ved deres kjoler.:)

   //Caroline

   Slet