mandag den 2. september 2013

Den perfekte blondekjole

Jeg var i Baden Baden med min mor og min tordenbaby i weekenden, og dernede fandt jeg den ultimative blondekjole. Den hang i vinduet i bordeaux, sort og navy - og jeg var solgt på stedet. Næste dag måtte jeg prøve den, og den sad helt perfekt - også selvom jeg stadig har en lille smule babyvom. Min selvtillid nød dog, at jeg snildt kunne være i en str. 10 og faktisk overvejede at prøve en str. 8. Jeg lod dog være, for så snart amningen slutter og alkoholen finder plads i mit liv igen, skal jeg nok blive en normal str. 10 igen. Business as usual...;)

Anyways, det var et sidespor... Faktum er, at jeg var dybt forelsket i kjolen. Den bløde, smukke blonde; den lækre lining, som gjorde kjolen ekstremt behagelig at have på, snittet med den klassiske front med bred udskæring og dyb udskæring på ryggen; og ikke mindst den rå lynlås bagpå. Så pris måtte være pris, og den blev købt med hjem. Jeg valgte den i navy, da den så også kan gå til bryllupper.

 
Er den ikke smuk?? Jeg siger til mig selv, at den kan bruges de næste 30 år og til alle anledninger, og så er prisen pludselig ganske fin.:)
 
(Et dårligt instagram-billede af mig i den. Farven er helt skæv, men you get the picture...)

1 kommentar: