fredag den 13. august 2010

I just got a new tattoo...

Efter en veloverstået Wacken Open Air er det vel ekstremt passende at citere en Mötley Crüe-sang. For ja, jeg har fået en ny tatovering! Eller nej, det er faktisk løgn. Jeg har fået to nye tatoveringer. Lagde mig under nålen i går, og en time senere var de her finheder permanente.
(De er helt nye på billederne, så også meget hævede. Allerede nu ser de meget bedre ud.)

Jeg elsker dem allerede såååå meget. Ren nørderi fra min side. Så bliver det ikke bedre. Nu håber jeg så bare, at min far kommer sig over sin vrede og bliver god igen. Jeg er ikke så god til at gå imod hans ønsker - jeg føler mig som en lille pige, der har gjort noget galt... Men altså, min krop - mine valg, right?

Nu skal jeg så heller ikke have flere.

5 kommentarer:

 1. du skal ikke have flere før næste gang i al fald - de er fine og klæ'r dig!

  SvarSlet
 2. Haha, det er rigtigt. Meen jeg tror faktisk, at det her bliver de sidste. Jeg har ikke rigtig andre ting i tankerne - og så kan jeg virkelig ikke overskue at skulle fortælle det til min far en gang til!

  SvarSlet
 3. Hvad er det man siger "The first cut is the deepest." ok, nok en anden sammenhæng, men altså, der er mange ting jeg ikke har sagt til min far og han lægger ikke mærke til alle detaljer, så det behøver jeg vist heller ikke. Det kan selvfølgelig være anderledes for dig, men det bør ikke være for hans skyld at du får tatoveringer eller ikke.

  SvarSlet
 4. Hvor er de FLOTTE! Har selv overvejet noder bag øret flere gange - hvor er det sejt, at du har fået det (på trods af hvad din far nu siger). Gjorde det ondt - og hvor meget skulle du give hos hvilken tatovør? :) Har kun én selv, men planlægger flere til samlingen :)

  Sol

  SvarSlet
 5. Mange tak.:) Det gjorde faktisk overraskende lidt ondt! Jeg havde troet, at det ville være helt forfærdeligt, men på trods af den tynde hud har man jo ikke så mange nerver bag øret, så det var slet ikke et problem. Lyden var langt mere irriterende end smerten.

  Jeg fik dem lavet hos Stigma Tattoo i Birkegade i København. Ejeren er en af mine gode venner, så jeg fik dem til vennepris, men de er helt sikkert rimelige i prisleje og i øvrigt rigtig dygtige. Kan klart anbefales!

  SvarSlet