mandag den 30. august 2010

Jagten på den perfekte læderjakke

Jeg har virkelig ikke held med mit overtøj for tiden. Først mister jeg min helt nye kappe, og nu har jeg så fået stjålet min læderjakke. Min absolut yndlingsjakke, som har været med mig hvert forår og efterår siden 2002. Det var verdens fedeste bomberjakke, som jeg endda lige har fået repareret, fordi jeg kom til at flænse den ved et fald på cyklen i en brandert. Den var perfekt slidt, og jeg elskede den. Jeg så os sammen i mange år endnu...

Men ak, det gjorde en eller anden gæst på Lades Kælder i lørdags ikke... Den lå så fint og diskret i et hjørne hele aftenen... indtil den ikke gjorde det længere. Bittert ud over alle grænser, særligt når jeg jo bare kunne have lagt den om backstage, men ikke ville være "til besvær" over for mine venner, som holdt release party. Det er sidste gang, jeg tænker sådan!

Anyways, jeg har ikke 100% opgivet den endnu. Jeg mangler stadig at ringe til Lades og høre, om den skulle være dukket op. Men håbet er ikke stort. Derfor er jeg også begyndt at fundere over at finde en erstatning. Det er måske lidt synd for jakken, at jeg allerede tænker sådan, men helt ærlig, jeg fryser!!

Mit bedste bud indtil videre er denne her, Belvedere fra All Saints. Den ser virkelig fed ud, men jeg er bare ikke meget for at købe læderting over nettet. Jeg vil gerne kunne mærke skindets kvalitet.
En anden, noget billigere mulighed er denne her fra Asos. Den lider bare under at være i faux leather, og det er jeg ikke rigtig fan af.

Gode råd og forslag modtages gerne - og så må jeg ellers hellere se at få ringet til Lades! Wish me luck!

4 kommentarer:

 1. ej hvor ærgeligt med din jakke. håber den dukker op igen.

  SvarSlet
 2. Ja - ubeskriveligt ærgerligt! Og den dukker nok desværre ikke op igen.:( Selv om jeg holder øje med alle, der går forbi mig med en læderjakke på. Hvis jeg spotter en reperation med blå tråd, så er det min jakke!

  SvarSlet
 3. Hej Callie.

  Jeg har den nævnte læderjakke fra All Saints og den er, efter min mening, lækker i skindet. Men ret så stiv til at starte på. Nu ved jeg ikke hvor du bor, men hvis du bor nær Kbh., har de (ihvertfald haft) den i Illum, dog til en god sjat dyre end på webshoppen, men så kunne du ihvertfald se den live - det gjorde jeg!

  Alt godt,
  Anne

  SvarSlet
 4. Hej Anne,

  Tak for tippet - det er præcis, hvad jeg har gjort! Se evt. mit opfølgende indlæg Læderjakke pt II.:)

  Jeg har lige modtaget jakken i dag, og jeg glæder mig som et lille barn til at komme i gang med at bruge den!

  //Callie

  SvarSlet