lørdag den 25. december 2010

Gaveregn...

Når nu jeg alligevel sidder ved computeren og lytter cd'er igennem, kan jeg lige så godt vise, hvilke skønne julegaver jeg har fået i år. Eller nogle af dem, for jeg mangler faktisk stadig at få fra min mor og fra en veninde.:)

Armbånd fra Dyrberg-Kern og nitteørestikker fra Maria Black

Armbåndet er faktisk ikke en julegave, men en afskedsgave fra mine kolleger. Meeen jeg fik det lige inden jul, så det føles stadig lidt som en julegave. Og så er det bare så fint!

Ørestikkerne er helt fantastiske og SÅ meget mig. Der har min veninde virkelig ramt plet i år - jeg er dybt imponeret.

 En stegepande og 2 x Dizzy Mizz Lizzy

Jeg har aldrig set en hvid stegepande før, men hvis den kan holdes ren, så er det jo helt vildt sejt. Jeg mangler i hvert fald én, så den rammer plet.

Den ene Dizzy Mizz Lizzy skal selvfølgelig byttes. Af en eller anden grund havde min far købt mig en Blue Ray? Men pyt, min lillebror havde fundet den rigtige. Jeg glæder mig virkelig til at genopleve magien fra KB Hallen i foråret. Den aften var og blev, ja. magisk.

 En bradepande, en AC/DC-dvd og en makeuppung med lidt forskelligt makeup.

En bradepande manglede jeg også, så nu kan der rigtig bages brownies!
Min svigerinde arbejder hos Maybelline, og det kan man jo heldigvis nyde godt af. Hun har i hvert fald ramt mine farver i øjenskyggen, og jeg har haft den pallet før og været glad for den. Neglelakken er ret anderledes, men jeg glæder mig til at afprøve den.

AC/DC-dvd'en bytter jeg nok. Jeg kan rigtig godt lide AC/DC, og deres koncert i parken for et par år siden var nok den bedste koncert, jeg nogensinde har været til, men jeg er ikke fan nok til at få set en livedvd. Heller ikke selv om den er med Bon Scott.

 Et værktøjssæt

Min gør-det-selv-bror var gået amok i år og gav både min lillebror og mig et værktøjssæt. Jeg mangler dog faktisk en del værktøj, så det var en rigtig god gave. Og så elsker jeg, at det hele er i lilla! Man er vel pige.
Et stort tørklæde og en lille kuffert

Jeg har længe manglet en lille kuffert i kabinestørrelse, så igen en rigtig god gave. Den skal med til London i februar!

Tørklædet bytter jeg nok, da det er lige prikket nok til mig. Hvis man kan få pengene igen, vil jeg hellere købe det røde, leopardplettede fra H&M. Det er så super fint!

Derudover fik jeg 500 kr. af min farmor, som jeg går og tænker over, hvad jeg skal bruge på. Jeg kan bedst lide faktisk at købe en ting for gavepenge, så de ikke bare går ind i almindeligt forbrug. Så der skal shoppes en eller anden fin ting.

Ellers har jeg som sagt ikke så mange planer i dag - hvilket betyder arbejde. Deadline 1. januar burde være forbudt! Men det er nu hyggeligt nok. Så det her er, hvad mine næste mange timer skal gå med...

 Metalized og en stak cd'er til anmeldelse

2 kommentarer:

 1. Hej :) Jeg er lige blevet fast læser!
  Det ville være fedt hvis du ville tage et smut
  forbi min blog:

  liseemilia.blogspot.com

  /Lise Emilia
  btw. fed musik smag

  SvarSlet
 2. Hej Lise Emilia,

  Dejligt, at du vil læse med! Jeg skal nok tage et kig på din blog in return.:)

  //Callie

  SvarSlet