mandag den 27. maj 2013

En stor madoplevelse

I lørdags var vi på Formel B og spise - kærestens første besøg på en Michelin-restaurant og mit første, siden jeg var på Kong Hans i forbindelse med min konfirmation for 15 år siden! Det var som forventet en kæmpe oplevelse. Fuldstændig fantastisk mad, en behagelig stemning og dejligt med lidt fokuseret kærestetid. Det er ikke sådan, at vi er dårlige til at være fokuserede på hinanden normalt, men det kan selvfølgelig godt blive lidt hverdagsagtigt, særligt for tiden hvor der er så meget praktisk at få på plads. Så et par timer, hvor intet fik lov at forstyrre, var virkelig uundværligt.


Vi startede med et glas champagne - jeg har sjældent nydt et glas bobler så meget! Jeg har ikke været fanatisk med at holde mig fra alkohol som gravid, men jeg har selvfølgelig holdt det på et minimum. Så nyder man altså det ene glas mere. Det blev også til et lille glas rødvin til maden, men ellers fik kæresten lov til at gøre kål på den fantastiske flaske vin, vi bestilte. Han klagede ikke...:)



Konceptet på Formel B er, at man bestiller mange små retter - så det gjorde vi selvfølgelig. Fire til hver. Min kæreste valgte en ekstra forret (kaviar med yoghurtis og krystalliseret hvid chokolade), mens jeg tog en dessert i stedet. Det var uden tvivl det rigtige valg, for desserten, der bestod af rabarber, skovmærkeiscreme, en luftig marcipancreme og marengs, var aftenens vinder for mig! Men de andre retter var nu også gode - menuen stod bl.a. på kammuslinger (mig), tartar (min kæreste), jomfruhummer (os begge), okse (min kæreste) og sandart med kalvehaler (mig). Derudover fik vi en fin lille appetizer, som var en duepaté.

Rødvinen hed Psi - det gik lige i mit matematikerhjerte.;)

Alt i alt havde vi en helt fantastisk aften, og vi blev enige om, at det skal vi huske også at gøre fremover!

Nu vil jeg hygge mig med en bog og afslapning. Min kæreste er ude at øve, og baby har hikke. Livet er da ret fint. :)

2 kommentarer:

  1. Er du tosset hvor ser det altså lækkert ud! Godt at det var en dejlig aften.

    SvarSlet
  2. Det ser vildt lækkert ud :)

    SvarSlet