søndag den 21. februar 2010

The ruin of a perfect day...

I går skulle have været sådan en fed dag. Nej, correction. I går VAR sådan en fed dag, men natten endte med at blive crap. Alt sammen fordi nogle fremmede skruppelløse mennesker mente, at de havde ret til at bryde ind i mit hjem, mens jeg ikke var hjemme. Jeg er stadig en blanding af chokeret, uforstående, vred og ked af det.

Jeg startede ellers dagen med at tage i IKEA med min far fra morgenstunden. Her fik jeg købt nye gardiner, en rumdeler, et gulvtæppe, en palme og andre ting og sager. Hele eftermiddagen gik derefter med at samle møbler, skille gamle møbler ad, slæbe mit skrivebord og min gamle computer på loftet og så gøre det hele rigtig fint. Det var hårdt, men resultatet var virkelig godt.

Om aftenen tog jeg så ud at spise med en veninde og så videre i teateret for at se Mary Poppins. Vi forlod min lejlighed ca. kl. halv syv. Vi fik lækker sushi og nåede i teateret lige til tiden. Forestillingen var fantastisk flot, på trods af et teknisk uheld, der gjorde, at der lige kom en times pause midt i 2. akt. Ret irriterende, men det kan jo ske.

Efter forestillingen var slut omkring midnat gik vi så mod Hard Rock for at få en cocktail eller to. Jeg havde virkelig set frem til det, men lige inden vi gik ind af døren ringede min telefon. Det var min nabo, der sagde, at han havde haft indbrud og at min dør også stod åben. Ind i en taxa med mig og så hjem og bese skaderne.

Det var absurd. Intet mindre end absurd. Alt var vendt på hovedet og lå spredt over det hele. De havde ligefrem haft åbnet min brændeovn og kigget derinde! De havde trukket gardinerne for og så ellers bare gennemsøgt alt, inden de er stukket af med min fladskærm, min nye MacBook incl. Magic Mouse, fjernbetjeningen til min dvd-maskine (Fjernbetjeningen til fjernsynet er til gengæld efterladt. Fjolser!), en flaske Jack Daniels, en flaske Bailey og lidt småpenge i fremmed valuta. Derudover har de taget min postkassenøgle, hvilket jeg ikke forstår.

Politiet var der, da jeg kom hjem, og de tog rapport og tog et par billeder. Derefter begyndte jeg så på oprydningen, der heldigvis kun tog en halv times tid. Mine ting var heldigvis ikke ødelagt, kun smidt rundt med. De havde sparket køkkendøren op, så denne kunne ikke lukkes længere. Det gjorde det ret utrygt for mig at skulle sove der, så jeg ringede til en god ven og vækkede ham. Han stod op og kom hjem til mig, hvor han hjalp med at sætte noget i spænd til at holde døren lukket. Derefter blev han og sov sammen med mig, så jeg ikke var alene. Det var rart og gjorde, at jeg faktisk fik lidt søvn.

I dag har der så været en mand og lukke min køkkendør midlertidigt med en hængelås og så har jeg fået gjort rent og hentet den gamle computer ned fra loftet igen. Ironisk... Derudover har jeg vasket alt mit undertøj, da det har været gennemrodet. Det har resten af mit tøj også, men lige præcis det med undertøjet giver mig the creeps.

Jeg er helt paf over det. Skete det virkelig lige for mig? Det kan det da ikke!

Nå, men jeg skal vel prøve at se tingene fra den lyse side. JA, min fladskærm er blevet stjålet, men det var vist en MPEG2 og så kan jeg købe en MPEG4 for forsikringspengene. Plus jeg har stadig mit gamle fjernsyn. JA, min helt nye MacBook er væk, men netop fordi den var så ny, har jeg backup af nærmest alle mine ting fra december. Jeg har altså i praksis kun mistet nogle digitale promoer og så er der en enkelt artikel, der skal skrives om. Jeg er stadig heldigt sluppet, når nu det skal være.

Jeg føler mig bare så pisse utryg lige nu.

Hvor er det lavt sådan at ødelægge andre menneskers comfortzone for lidt småpenge.

1 kommentar:

  1. Ih, jeg håber virkelig du er okay! Hvor ubehagelig en oplevelse. Ring, hvis du har brug for det <3

    SvarSlet