søndag den 17. juni 2012

Fest og festival

Puh, for en weekend. Jeg er godt træt, men også rigtig glad. Det har været sjovt. Mange timer i godt selskab og med overraskende god musik. Jeg må have fået en hårdere musiksmag, end jeg troede, for både The Interbeing, Mastodon og Gojira overraskede mig virkelig positivt. Anthrax og Slayer var også ganske udmærket.

Brylluppet i går var også en dejlig oplevelse. Parret virkede så glade, og vejret holdt! Det betød reception i haven, hvor jeg bare sad på græsset og spiste kirsebær og drak rosevin. Fantastisk!

Tøjmæssigt synes jeg egentlig også, at jeg ramte plet. Min ASOS-kjole fungere helt fint både med Guess-stiletter og opsat hår og med gamle, slidte cowboystøvler, All Saints-læderjakken og en fadøl i hånden. Det er lige præcis sådan, jeg har det bedst...:-)


(Billedet er som altid snuppet fra min Instagram - carolinecalov. Jeg ved godt, at det er lidt kedeligt, men jeg har ikke liiige overskud til så meget andet for tiden. I det mindste får jeg da blogget igen!:-) )

3 kommentarer:

  1. Det er en virkelig lækker kjole, og hvor er det fedt at se den stylet på to forskellige måder, så man kan se de muligheder der er i den :)

    /Stine

    SvarSlet
  2. Sikke nogle fine billeder :-)

    SvarSlet